avarie-apa-nova-apaserv-4-968x460.jpg

Ziua și avaria Apa Nova în Ploiești, în cartierul Mihai Bravu. După ce luni, 12 martie, s-a spart o conductă care alimenta și un punct termic din zonă s-a spart la intersecția străziilor Cornățel cu Sabinelor, locuitorii rămânnd fără apă, ieri, situația s-a repetat tot pe strada Sabinelor.

La solicitarea redacției noastre, reprezentanții companiei au oferit următoarea explicație:

"Compania Apa Nova desfășoară în cursul zilei de 13.03.2018 o lucrare complexă de remediere ca urmare a unei avarii la rețeaua de apă și canalizare survenită pe str. Sabinelor (cartier Mihai Bravu), Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În prezent, alimentarea cu apă a fost oprită, iar Apa Nova Ploiești pune la dispoziție tuturor clienților din zonele afectate cisterne de apă mobile.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Lucrările se realizează în regim de urgență maximă. Echipele operaționale ale Apa Nova Ploiești intervin dedicat până la finalizarea lucrărilor, astfel ca alimentarea cu apă să fie reluată într-un interval scurt de timp.

Apa Nova Ploiești își cere scuze pentru disconfortul creat ploieștenilor."

foto cu caracter ilustrativ

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.