fbpx

soarece-kaufland.jpg

Kaufland susține că șoarecele filmat printre cutiile de iaurt dintr-un magazin a fost plasat de același bărbat care l-a și filmat ulterior. ”Această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei”.

Compania a dat publicătății imaginile surprinse de camerele de supraveghere în care se vede cum un bărbat cotrobăie pe raftul de produse lactate, iar apoi revine pentru a filma cu telefonul mobil. Evident, șoarecele nu este surprins de camera de supraveghere, a cărei rezoluție nu permite un ”zoom” atât de mare.

Conducerea lanțului german de magazine susține că aceste imagini, pe care le puteți viziona la finalul articolului, ar demonstra plasarea rozătorului printre cutiile cu iaurt.

Reamintim că, după ce pe internet au apărut imaginile cu șoarecele filmat într-un magazin din rețea, din Arad, printre cutiile cu iaurt, Kaufland a reacționat printr-un comunicat dur:

”Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni.

În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz.

Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”.

Acelaşi lanţ de supermarketuri a avut o problemă similară şi la Curtea de Argeș.

Acolo un alt șoarece a fost surprins în frigiderul de carne, iar o vânzătoare a încercat zadarnic să îl prindă.

VIDEO Imaginile date publicității de Kaufland

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg