soarece-kaufland.jpg

Kaufland susține că șoarecele filmat printre cutiile de iaurt dintr-un magazin a fost plasat de același bărbat care l-a și filmat ulterior. ”Această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei”.

Compania a dat publicătății imaginile surprinse de camerele de supraveghere în care se vede cum un bărbat cotrobăie pe raftul de produse lactate, iar apoi revine pentru a filma cu telefonul mobil. Evident, șoarecele nu este surprins de camera de supraveghere, a cărei rezoluție nu permite un ”zoom” atât de mare.

Conducerea lanțului german de magazine susține că aceste imagini, pe care le puteți viziona la finalul articolului, ar demonstra plasarea rozătorului printre cutiile cu iaurt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că, după ce pe internet au apărut imaginile cu șoarecele filmat într-un magazin din rețea, din Arad, printre cutiile cu iaurt, Kaufland a reacționat printr-un comunicat dur:

”Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni.

În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz.

Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”.

Acelaşi lanţ de supermarketuri a avut o problemă similară şi la Curtea de Argeș.

Acolo un alt șoarece a fost surprins în frigiderul de carne, iar o vânzătoare a încercat zadarnic să îl prindă.

VIDEO Imaginile date publicității de Kaufland

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial. O explozie a fost provocată, în noaptea de duminică spre...