soarece-1-650x435 (1).jpg

Un şoarece a fost filmat în timp ce mişună pe raftul unui hipermarket, imaginile fiind postate pe Facebook, unde s-au viralizat. Conducerea lanțului de magazine susține că este victima unei campanii murdare.

Potrivit Știrilor Pro TV, șoricelul a mirosit mai multe cutii cu iaurt dintr-un hipermarket din Arad, însă s-a lăsat păgubaş după ce s-a speriat de clientul care l-a filmat şi a postat imaginile pe reţele de socializare.

Inspectorii DSP Arad au deschis o anchetă şi vor stabili dacă s-au respectat procedurile de deratizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții magazinului susțin, însă, că au făcut curăţenie temeinic săptămâna trecută.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Reacția companiei pentur presa locală:

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni.

În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz.

Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”.

Acelaşi lanţ de supermarketuri a avut o problemă similară şi la Curtea de Argeș.

Acolo un alt șoarece a fost surprins în frigiderul de carne, iar o vânzătoare a încercat zadarnic să îl prindă.

VIDEO Șoarece surprins la ”cumpărături”

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.