soarece-1-650x435 (1).jpg

Un şoarece a fost filmat în timp ce mişună pe raftul unui hipermarket, imaginile fiind postate pe Facebook, unde s-au viralizat. Conducerea lanțului de magazine susține că este victima unei campanii murdare.

Potrivit Știrilor Pro TV, șoricelul a mirosit mai multe cutii cu iaurt dintr-un hipermarket din Arad, însă s-a lăsat păgubaş după ce s-a speriat de clientul care l-a filmat şi a postat imaginile pe reţele de socializare.

Inspectorii DSP Arad au deschis o anchetă şi vor stabili dacă s-au respectat procedurile de deratizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții magazinului susțin, însă, că au făcut curăţenie temeinic săptămâna trecută.

Reacția companiei pentur presa locală:

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni.

În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz.

Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”.

Acelaşi lanţ de supermarketuri a avut o problemă similară şi la Curtea de Argeș.

Acolo un alt șoarece a fost surprins în frigiderul de carne, iar o vânzătoare a încercat zadarnic să îl prindă.

VIDEO Șoarece surprins la ”cumpărături”

 


Monden
  • Marți, 12 Iunie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Sebastian, românul milionar în dolari la 19 ani

Sebastian Dobrincu are 19 ani și a înfiinţat, în SUA, o firmă care sincronizează platformele de social media, aceasta înregistrând un milion de dolari cifră de afaceri.  Aventura sa ca programator a...