Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

incident-cfr.jpg

Un cititor a reclamat pe adresa redacției comportamentul unui controlor CFR. Scena s-a petrecut joi seară, pe ruta București-Ploiești.

Sesizarea cititorului:

”Doresc sa impartasesc cu voi o intamplare stranie petrecuta ieri pe ruta Bucuresti-Ploiesti. In data de 15 februarie ma intorceam de la munca cu trenul IR1579 . Am gasit un loc la clasa a doua, m-am asezat, iar dupa 5 minute a venit controlorul cu niste persoane ( probabil cunoscute de dansul) si ne-a ordonat sa eliberam compoartimentul pentru a permite accesul acestor persoane (care tin sa precizez nu detineau bilete cu locuri rezervate pentru acel compartiment). Evident am refuzat , moment in care mi-a fost cerut abonamentul. I-am spus ca este deja vizat, insa dansul a insistat sa i-l dau (nu sa i-l prezint) . Dupa ce mi l-a smuls din mana a refuzat inapoierea abonamentului. Mi-a cerut si buletinul. I-am explicat faptul ca dansul prin atributiile sale nu are dreptul sa imi creara cartea de identitate , acest lucru fiind permis doar de politie asa cum prevede legea, nu am ajuns la o intelegere.

Pana la urma i-am aratat buletinul din mana de la mine ( de frica sa nu mi-l confiste si pe acela), nu i-a placut nici treaba aceasta. Mai mult dupa ce l-am filmat mi-a interzis parasirea compartimentului , fiind nevoit sa fac presiuni asupra dansului pentru a putea iesi din compartiment ( practic am fost privat de libertate). Timp de 50 de minute pana la Ploiesti nu a dorit sa imi inapoieze abonamentul.

Acest domn a fost foarte deranjat de faptul ca am solicitat lamuriri. Va atasez si materialul video inregistrat in tren , doar asa sa va faceti o idee despre cum isi trateaza CFR calatorii care ii platesc aproximativ 300 lei lunar. Pentru a elimina orice suspiciune, abonamentul era valabil , de rang Interregio”

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților CFR. Reamintim că un alt controlor a fost suspendat săptămâmna aceasta după ce a fost filmat bătând un călător fără bilet într-o stație din Arad. (detalii și imagini AICI)

VIDEO Controlorul CFR i-a confiscat navetistului abonamentul valabil până la destinație

 

 

 


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești