incident-cfr.jpg

Un cititor a reclamat pe adresa redacției comportamentul unui controlor CFR. Scena s-a petrecut joi seară, pe ruta București-Ploiești.

Sesizarea cititorului:

”Doresc sa impartasesc cu voi o intamplare stranie petrecuta ieri pe ruta Bucuresti-Ploiesti. In data de 15 februarie ma intorceam de la munca cu trenul IR1579 . Am gasit un loc la clasa a doua, m-am asezat, iar dupa 5 minute a venit controlorul cu niste persoane ( probabil cunoscute de dansul) si ne-a ordonat sa eliberam compoartimentul pentru a permite accesul acestor persoane (care tin sa precizez nu detineau bilete cu locuri rezervate pentru acel compartiment). Evident am refuzat , moment in care mi-a fost cerut abonamentul. I-am spus ca este deja vizat, insa dansul a insistat sa i-l dau (nu sa i-l prezint) . Dupa ce mi l-a smuls din mana a refuzat inapoierea abonamentului. Mi-a cerut si buletinul. I-am explicat faptul ca dansul prin atributiile sale nu are dreptul sa imi creara cartea de identitate , acest lucru fiind permis doar de politie asa cum prevede legea, nu am ajuns la o intelegere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pana la urma i-am aratat buletinul din mana de la mine ( de frica sa nu mi-l confiste si pe acela), nu i-a placut nici treaba aceasta. Mai mult dupa ce l-am filmat mi-a interzis parasirea compartimentului , fiind nevoit sa fac presiuni asupra dansului pentru a putea iesi din compartiment ( practic am fost privat de libertate). Timp de 50 de minute pana la Ploiesti nu a dorit sa imi inapoieze abonamentul.

Acest domn a fost foarte deranjat de faptul ca am solicitat lamuriri. Va atasez si materialul video inregistrat in tren , doar asa sa va faceti o idee despre cum isi trateaza CFR calatorii care ii platesc aproximativ 300 lei lunar. Pentru a elimina orice suspiciune, abonamentul era valabil , de rang Interregio”

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților CFR. Reamintim că un alt controlor a fost suspendat săptămâmna aceasta după ce a fost filmat bătând un călător fără bilet într-o stație din Arad. (detalii și imagini AICI)

VIDEO Controlorul CFR i-a confiscat navetistului abonamentul valabil până la destinație

 

 

 


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...

Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...

Auto-moto
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Trafic blocat pe DN 1, la intrare în București

Traficul este blocat complet pe DN1, în urma unui grav accident de circulaţie produs la intrarea în Bucureşti.  Două dintre cele trei benzi de circulaţie sunt blocate, coloana de maşini măsurând...