auchan-ciocolata-bio-viermi.jpg

Surpriză neplăcută pentru un fost director al OPC, care a cumpărat ciocolată bio plină de viermi dintr-un magazin Auchan.

Potrivit observator.tv, bărbatul a cumpărat ciocolata bio din Auchan Sud Constanța în data de 10 februarie şi a dus-o la OPC, după ce a constatat că era plină de viermi.

Clientul susține că a doua zi a cumpărat același produs, tot cu viermi, după care a anunțat conducerea magazinului. Reprezentanții Auhan au verificat tot lotul și au observat că toată ciocolata bio era plină de viermi. Întreaga cantitate de dulciuri compromise a fost distrusă, iar magazinul a scăpat fără amendă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.