masinute-contrafăcute.jpg

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au ridicat aproape 800 de jucării contrafăcute, în valoare de 83.000 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea, a anunțat astăzi IGPR.

 

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime și reprezentanți ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

„În urma controlului containerului, poliţiștii au descoperit 768 de jucării (mașinuțe cu radiocomandă), susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 83.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat sursa citată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. (FOTO: IGPR).

 

 

Eveniment
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Fetiță de 13 ani dată dispărută în Brăila

Polițiștii caută o fetiță, în vârstă de 13 ani, din localitatea Zăvoaia, județul Brăila, care a plecat de acasă și nu mai revenit. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la găsirea...