dorada-expirata-lidl.jpg

O clientă care a cumpărat Doradă dintr-un magazin Lidl a costatat acasă că peștele era vechi, neputând fi consumat.

Femeia, mamă a unui bebeluș, a postat imaginile dezgustătoare pe Facebook și a reclamat situația conducerii lanțului Lidl.

Reprezentanții magazinului și-au recunoscut vina și i-au returnat banii pe produsul care putea pune în pericol sănătatea consumatorului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Dorada cumparata ieri din Lidl. Sa va fie rusine Lidl Romania! Sunt mama unui bebeluș care în această seară trebuia să își mănânce masa de pește” a fost mesajul postat de clientă.

Peștele a fost cumpărat dintr-un magazin Lidl din București.

VIDEO (sursa: Facebook/Cristina Buruiana)

Reacția Lidl pe rețeaua de socializare:

26733351_1720246554665325_3746420089346890100_n.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.