lidl_magazin_medium1_15337300.jpg

Un produs congelat vândut în rețeaua magazinelor Lidl poate fi returnat de clienți, în urma unei informări transmise de producător.

Anunțul postat pe lidl.ro:

Producătorul spaniol Conservas Selectas de Galicia S.L. recheama la ora actuală produsul „Sol & Mar Bucati de calamar Humboldt în ulei de floarea soarelui, 3x80g“ sorturile „cu aromă naturală de usturoi“ şi „cu aromă naturală de ardei gras“, cu data de valabilitate 31.12.2023. Nu este exclus ca în produsul respectiv să existe cristale de sare care apar în mod natural şi care pot fi confundate de clienţi cu parti mici de sticlă. Aceste forme cristaline sunt aşa-numitele cristale de struvit, care se pot forma în procesul de fabricaţie al conservelor de peşte din produsul pescăresc şi apa de mare inerentă. Atunci cand clienţii muşcă într-un mod defavorabil din aceste cristale, nu pot fi excluse răniri ale cavitatii bucale. Având în vedere potenţialul pericol de rănire, clienţii trebuie să aibă în vedere neapărat rechemarea şi să nu consume produsul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sorturile in cauza „cu aromă naturală de usturoi“ şi „cu aromă naturală de ardei gras“ ale produsului „Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, Sol & Mar, 3x80g“ cu data de valabilitate minimă 31.12.2023 ale producătorului Conservas Selectas de Galicia S.L. s-au vândut la Lidl Romania. Din considerente de protecţie a consumatorului consecventă, Lidl Romania a reacţionat imediat şi a rechemat produsul respectiv de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Preţul de achiziţie va fi desigur restituit, chiar şi fără prezentarea bonului de casă.

Sorturile afectate sunt exclusiv cele „cu aromă naturală de usturoi “ şi „cu aromă naturală de ardei gras“ ale produsului „Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, Sol & Mar, 3x80g“ cu data de valabilitate 31.12.2023 ale producătorului Conservas Selectas de Galicia S.L. Alte produse vândute la Lidl Romania, în particular produse ale producătorului Conservas Selectas de Galicia S.L., nu sunt afectate de rechemare.

calamar.jpg