altex-ploiesti.jpg

Ploieșteanul care a refuzat să mai ridice un  produs cumpărat de la magazinul Altex din Vest, după ce a fost trimis în service de trei ori, de fiecare dată fiind nefuncțional, își va recupera prejudiciul.

Observatorulph.ro a publicat recent articolul Un ploieștean a refuzat să mai ridice de la Altex un produs reparat de trei ori. ”Să-mi dea unul nou sau banii!” privind sesizarea unui client. Acesta a cumpărat un produs electrocasnic de la Altex a avut parte de o surpriză neplăcută. Produsul s-a stricat la scurt timp de când a început să-l folosească și chiar după ce l-a trimis în service de trei ori era tot nefuncțional.

După apariția articolului, în care cititorul nostru amenința că se va adresa OPC Prahova, a fost contactat de reprezentanții magazinului Altex pentru a primi un produs nou. ”Mulțumesc ziarului Observatorul Prahovean pentru că m-a ajutat să-mi recuperez prejudiciul. Sper ca Altex să nu mai procedeze la fel și cu alți clienți. Nu este normal să te pună pe drumuri, iar un produs să se întoarcă defect de la service nu odată, ci de trei ori!” a fost mesajul cititorului nostru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Altex nu a trimis punctul de vedere solicitat de redacția noastră.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.