Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

altex-ploiesti.jpg

Ploieșteanul care a refuzat să mai ridice un  produs cumpărat de la magazinul Altex din Vest, după ce a fost trimis în service de trei ori, de fiecare dată fiind nefuncțional, își va recupera prejudiciul.

Observatorulph.ro a publicat recent articolul Un ploieștean a refuzat să mai ridice de la Altex un produs reparat de trei ori. ”Să-mi dea unul nou sau banii!” privind sesizarea unui client. Acesta a cumpărat un produs electrocasnic de la Altex a avut parte de o surpriză neplăcută. Produsul s-a stricat la scurt timp de când a început să-l folosească și chiar după ce l-a trimis în service de trei ori era tot nefuncțional.

După apariția articolului, în care cititorul nostru amenința că se va adresa OPC Prahova, a fost contactat de reprezentanții magazinului Altex pentru a primi un produs nou. ”Mulțumesc ziarului Observatorul Prahovean pentru că m-a ajutat să-mi recuperez prejudiciul. Sper ca Altex să nu mai procedeze la fel și cu alți clienți. Nu este normal să te pună pe drumuri, iar un produs să se întoarcă defect de la service nu odată, ci de trei ori!” a fost mesajul cititorului nostru.

Altex nu a trimis punctul de vedere solicitat de redacția noastră.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești