mega-image-ploiesti-google-maps.jpg

Ploieșteanul John Cristea a povestit pe blogg-ul său o experiență mai puțin plăcută pe care a avut-o la magazinul Mega Image de pe B-dul Republicii.

”Postarea asta e de bun-simț, chiar daca’s frustrat la ora asta. Pe bune, mie chiar îmi place să fac cumpărăturile în Mega Image. E o idee mai scump, dar măcar am parte de produse de calitate și găsesc fructe și legume proaspete. În seara asta, nu știu cum, nu știu de ce, dar se pare că paznicul a pus ochii pe mine încă de la intrare și mi-a spus, imediat după ce am intrat în magazin, că nu am voie cu rucsacul, că să il dau lui. Mai avea un pic și mă fluiera, doar ca să-i răspund – bine, aici e și vina mea, că stau tot timpul cu căștile-n urechi.

I-am cerut explicații omului și mi-a răspuns destul de rapid. Mi-a spus că ei au mai avut cazuri de clienți care au fost prinși că fură din magazin. M-am uitat la paznic, el la mine, i-am spus că nu doresc să-i dau rucsacul, mai ales că am trecut de barele de verificare și nu a piuit nimic, plus că nu aveam nimic în rucsac care să aibă legătură cu magazinul, dar omul de la pază tot zicea de hoți”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.