mega-image-ploiesti-google-maps.jpg

Ploieșteanul John Cristea a povestit pe blogg-ul său o experiență mai puțin plăcută pe care a avut-o la magazinul Mega Image de pe B-dul Republicii.

”Postarea asta e de bun-simț, chiar daca’s frustrat la ora asta. Pe bune, mie chiar îmi place să fac cumpărăturile în Mega Image. E o idee mai scump, dar măcar am parte de produse de calitate și găsesc fructe și legume proaspete. În seara asta, nu știu cum, nu știu de ce, dar se pare că paznicul a pus ochii pe mine încă de la intrare și mi-a spus, imediat după ce am intrat în magazin, că nu am voie cu rucsacul, că să il dau lui. Mai avea un pic și mă fluiera, doar ca să-i răspund – bine, aici e și vina mea, că stau tot timpul cu căștile-n urechi.

I-am cerut explicații omului și mi-a răspuns destul de rapid. Mi-a spus că ei au mai avut cazuri de clienți care au fost prinși că fură din magazin. M-am uitat la paznic, el la mine, i-am spus că nu doresc să-i dau rucsacul, mai ales că am trecut de barele de verificare și nu a piuit nimic, plus că nu aveam nimic în rucsac care să aibă legătură cu magazinul, dar omul de la pază tot zicea de hoți”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea AICI


Administrație
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Sistem antiefracție la Parcul Municipal Vest

Primăria Ploiești intenționează să achiziționeze un sistem de protecție antiefracție și la Parcul Municipal Vest, investiție realizată cu fonduri europene și de la bugetul local. Potrivit caietului...