Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

21074447_1576800662371928_358792525_n.jpg

Astă după amiază, toți clienții mall-ului AFI Ploiești au fost evacuați în parcarea complexului după ce alarma de incendiu s-a activat. 

Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro, care se aflau în momentul respectiv în mall, ne-au trimis imagini cu mulțimea evacuată. Unii dintre ei susțin că, la un moment dat, au simțit un miros de fum. Contactați de reporterii Observatorul, reprezentanții mall-ului susțin că alarma a fost declanșată accidental, nefiind vorba de niciun incendiu sau pericol.

„În cursul prânzului, în AFI Ploiești a fost activată accidental alarma de incendiu. Evacuarea clienților și a personalului a decurs în parametri normali, iar echipa de intervenție a centrului comercial a reacționat prompt și conform procedurilor. În acest moment activitatea din mall se desfășoară normal." a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești