Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

kaufland.jpg

Un ploieștean a reclamat pe adresa redacției că un produs cumpărat din magazinul Kaufland din zona de Sud avea un preț mai mic la raft decât cel achitat la casa de marcat.

Este vorba de un produs semnalizat ca fiind în promoție la raft, al cărui preț afișat, de 8,99 de lei s-a transformat la casa de marcat în 11,99 lei.

Sesizarea cititorului:

”De trei zile cumpăr același produs de la Kaufland Sud din Ploiești pentru a le arăta angajaților că este alt preț decât cel la raft și mi se spune că am greșit eu. Astăzi am și făcut poze pe care vi le trimit ca să le demonstrez că eu am dreptate. Când a venit șefa de departament și i-am arătat imaginile mi-a spus că îmi returnează diferența, apoi a țipat la mine să șterg fotografiile. Apoi a chemat paza, comunicându-mi că dacă nu șterg dovezile voi primi interdicție în magazin”.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților lanțului de magazine Kaufland.

Prețul achitat la casa de marcat 11,99 lei

pret-kaufland.jpg

Prețul de la raft: 8,99 lei

IMAG0648.jpg

VIDEO Discuția parțială purtată de client cu reprezentanții Kaufland

 

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești