eurodeputatii-au-facut-pasul-final-spre-eliminarea-tarifelor-de-roaming-din-ue-taxele-suplimentare-dispar_size9.jpg

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care operează sub brandul AKTA, intră din 15 august pe piaţa telefoniei mobile doar cu abonamente, care pornesc de la 2 euro pe lună, a anunţat luni compania.

 

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă, care vor fi disponibile numai sub formă de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications un contract de tip MVNO, a precizat compania.

"Serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja”, a afirmat directorul general al Digital Cable Systems, Dinu Malacopol, potrivit News.ro.

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conţină minute incluse atât la nivel naţional cât şi în roaming precum şi acces internet mobil naţional.

 

Sursa: stirileprotv.ro