mare-atentie-la-contractul-nou-de-electricitate-detaliul-care-va-poate-creste-factura-cu-40-GLT.jpg

Până la 1 octombrie, clienții Electrica ar trebui să semneze reînnoirea contractelor trimise prin poștă, odată cu facturile. Spre deosebire de contractul anterior, paragraful cu drepturile clienților și despăgubirea acestora în cazul unor fluctuații de tensiune a fost eliminat. Conducerea OPC Prahova susține că prin această practică, clienții nu sunt informați corespunzător.

 

Observatorulph.ro a publicat acest aspect aici: Ce ”surpriză” ți-a pregătit prin noul contract

În replică, Electrica susține că respectă un ordin al ANRE din 2015, care poate fi regăsit pe internet. Reacția companiei a stârnit nemulțumirea mai multor cititori, care consideră că nu toți consumatorii au acces la internet mai ales în emdiul rural.

Reprezentanții OPC Prahova susțin că eliminarea acestui paragraf din noile contracte înaintate clienților de către Electrica lezează dreptul consumatorilor de a fi informați. ”Am început verificările în această speță. Vă pot spune că furnizorul de servicii publice este obligat să-și informeze clienții cu privire la despăgubirile acordate în cazul unor avarii. Probabil, Electrica va trebui să transmită clienților un act adițional cu paragraful care exista în contractele anterioare și care a fost eliminat”, a declarat Corneliu Buzu,comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova.

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...