controale-opc.jpg

Săptămâna trecută, comisarii OPC Prahova au verificat o pensiune din zona turistică și un magazin alimentar din mediul rural, ca urmare a unor sesizări primite de la clienți.

 

Potrivit unui comunicat al OPC Prahova, au fost constatate următoarele deficiențe: se comercializau sau se utilizau la preparatele oferite consumatorilor produse  cu data durabilitatii minimale depasita (expirate); nu se respectau conditiile de depozitare prescrise de producator la materiile prime si produsele existente in stoc, fiind depreciate din punct de vedere calitativ; carne, preparate din carne, peste, branza fara elemente de identificare si caracterizare a produselor.

Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 60000 lei si a fost dispusa masura de oprire definitiva de la comercializare si retragerea din circuitul consumului uman pentru 122 kg produse.

 

Nota redacției: OPC Prahova nu a făcut public numele pensiunii și nici societatea care administra magazinul sancționat.

 

 

 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...