ciuperci insecte kaufland

 

După ce observatorulph.ro a publicat imagini cu o pungă de ciuperci deshidratate plină de insecte vii, aflată pe rafturile unui magazin Kaufland din Ploiești, produsul a fost retras de la vânzare.

Punctul de vedere al reprezentanților Kaufland solicitat de observatorulph.ro: 

 

”Ca urmare a articolului Promoție la Kaufland Vest. Ciuperci deshidratate cu insecte vii-VIDEO, Kaufland România vine cu precizări:

În urma verificărilor făcute în magazinul din Ploiești, vă informăm că articolul respectiv a fost retras de la comercializare, iar toate celelalte sortimente de ciuperci, inclusiv produsele din același lot, sunt conforme, în termen de valabilitate și nu prezintă nicio deficiență.

Am semnalat situația furnizorului articolului reclamat și analizăm măsuri pentru a evita astfel de situații, deoarece calitatea produselor care ne sunt livrate este foarte importantă pentru noi. Subliniem că articolul respectiv era în termen de valabilitate și la livrare a fost însoțit de declarație de conformitate din partea producătorului.

Rămânem cu deschidere la dispoziția clienților pentru a rezolva prompt orice neplăcere la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00 și sâmbătă de la 8.00 – 17.00”.

Citește și Pâine mucegăită la Kaufland Nord. Clientul a primit scuze și un bon cadou