c2.jpg

Să cumperi diverse de pe internet ţine normalitate. Este chiar mai comod, în condițiile în care ai totuşi răbdare până soseşte curierul, a doua zi. Evident, există marele dezavantaj al faptului că nu poți studia produsul îndeaproape, că nu îl poți testa. Se pare însă, că pentru mulți, principalul criteriu de achizitie îl reprezintă prețul.

 

Ce aşteptări poți avea totuşi de la un ceas care costă 120 de lei, având sigla Rolex, atât timp cât un astfel de ceas porneşte de la aproximativ 20.000 de lei şi urcă peste la peste 100.000 de lei? Sunt evident şi mult mai scumpe de atât, dar ne-am limitat doar la cele de serie, pentru exemplificare.

c1.jpg
De cele mai multe ori, un produs no name este mult mai bun calitativ, decât un fals cu pretenții de original de lux. În foarte scurt timp, butoanele se vor rupe, mecanismul va ceda, iar carcasa va fi oxidată.

 

c3.jpgc4.jpg
Din păcate suntem în faza în care snobismul încă mai ține de foame. Escrocii îşi plătesc publicitatea pe facebook şi reuşesc să păcălească naivii, fără ca cineva să-i întrebe de sănătate.