Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

kaufland teapa

Cristi Brâncovan, un client al unui magazin Kaufland a filmat diferența de preț, evident în defavoarea cumpărătorului, la un produs banal, balsam de rufe.

UPDATE 2 La solicitarea observatorulph.ro, Kaufland România transmite următoarele precizări:

Acum două zile în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț a fost restituită clientului. Ulterior, am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin. 

 Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete.

Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.

Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție, se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.

De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00, sau la Biroul de Informații din magazine. 

UPDATE Reacția Kaufland la scandalul prețurilor: donații pentru fiecare etichetă greșită

Dacă la raft acesta costa 17,99, la casă se achitau 19,99 lei. Interesant este faptul că în urmă cu o zi, același client sesizase înșelăciunea șefului de magazin, care îi și returnase diferența, spunându-i că a fost vorba de o eroare.

S-a scumpit gunoiul! Îl găseşti la raionul de legume din Carrefour

Cum eroarea s-a repetat, putem spune că este vorba de o practică?

Filmarea de mai jos a fost urmărită de pste 1,5 milioane de persoane pe Facebook, generând aproape 30.000 de distribuiri și peste 2.000 de comentarii:


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești