UPC.jpg

UPC România şi-a anunţat clienţii, în ultimele paragrafe ale unei notificări în care este prezentată modificarea ofertei comerciale, că valoarea facturii UPC va fi majorată, începând din luna martie, cu peste 2 lei pe lună.

 

Această majorare reflectă, potrivit companiei, o parte din creşterea costurilor de furnizare a serviciilor. UPC precizează de asemenea că abonaţii au dreptul de a denunţa unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la data notificării.

"Unui segment de clienţi, alături de trecerea la noul portofoliu de produse, li se va majora preţul facturii lunare (...) Majorarea de preţ se aplică doar clienţilor care au fost informaţi individualde acest aspect. Toţi clienţii cărora li se va modifica contractul de furnizare de servicii au fost notificaţi, în prealabil, în mod transparent şi individual, prin mijloacele cerute de lege. Toţi clienţii cu creşteri de tarif au fost informaţi şi asupra dreptului lor de a înceta contractul fără plata de penalităţi sau despăgubiri", a precizat reprezentanţii UPC România, la solicitarea economica.net