expozitie2

O cititoare ne-a sesizat pe adresa redacției că, deși a cumpărat bilete la o expoziție din incinta castelului Peleș, nu a avut acces în cel mai vizitat muzeu din România pentru că acesta era închis. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților Muzeului Peleș.

 

Sesizarea cititoarei Corina M.: Bătaie de joc la Peles? Cum e sa fii turist in Sinaia?

"Am facut efortul de a ajunge la o expozitie anuntata prin internet: tren Bucuresti Sinaia, cazare o noapte pentru doua persoane. Si aflam ca expozitia nu se viziteaza, ca e in castel si castelul inchis. E sambata, 26 noiembrie, in ore de vizitare. Afisele spun ca putem intra. Platim si bilet de intrare. Abia apoi afla ca nu se poate intra... reclama falsa si minciuna. 
SI functionari care-ti rad in nas cu sarcasm: sunteti dezinformati, trebuia sa citit pe siteul nostru. Ce sa mai citim daca peste tot scrie la fel: ca expozitia e din septembrie pana in decembrie?"
 
Pe site-ul peles.ro este postat anunțul că ÎN PERIOADA 01 – 29 noiembrie 2016 CASTELUL PELEȘ SE ÎNCHIDE
PENTRU CURĂȚENIE GENERALĂ ȘI CONSERVARE PREVENTIVĂ.
În schimb, la secțiunea expoziții temporare, figurează cea pe care dorea să o viziteze cititoarea noastră, dedicată Reginei Elisabeta a României. Potrivit site-ului muzeului, această expoziţie se poate vizita în perioada:
Septembrie 2016 – Decembrie 2016.
expozitie3
ezpozitie1