vola

Anunțate cu mare tam-tam, ofertele celor de la Vola.ro s-au dovedit a fi niște de acum banale pentru clienții români „țepe”.

 

Astfel, clienții care au reușit să aplice la primele ore pentru ofertele cele mai atractive nu au primit în primă fază decât confirmări de rezervare, de forma:

„Vesti bune!

Esti foarte aproape de calatoria dorita. Am primit cererea de rezervare si in cel mai scurt timp (in timpul programului de lucru Vola.ro) un consultant te va contacta pentru a-ti oferi toate detaliile legate de pachetul pe care il doresti, plus toate avantajele in a cumpara de pe Vola.ro.”

 

Ulterior, aceștia au primit mailuri prin care li se comunica faptul că, din păcate, oferta a fost epuizată, Vola oferindu-le, drept compensatie, o reducere de 60 de euro la orice alt pachet achiziționat.

Citește și Black Fraieri. Cât costă, de fapt, un produs redus cu 88%

„Draga …, 

 

Vrem sa te informam ca interesul pentru campania Vola.ro de Black Friday a intrecut cu mult chiar si cele mai optimiste asteptari ale noastre. Ca multe alte magazine online care organizeaza astazi acest eveniment, site-ul nostru a fost incarcat temporar cu un trafic urias, iar disponibilitatile ofertelor noastre a fost limitata. (sic)

Din pacate, nu putem sa onoram cererea de rezervare spre… , pentru ca oferta a fost limitata la 30 locuri.  Asa cum am mentionat in e-mailul de confirmare, solicitarea ta a fost o cerere de rezervare, finalizarea comenzii nefiind garantata. (nici vorba de asa ceva, n.n.)

Dorim sa ne cerem scuze pentru acest incovenient.

 

Vedem interesul ridicat de astazi ca pe o dorinta a clientilor nostri de a vedea si experimenta cat mai multe locuri din intreaga lume. Din acest motiv, pentru ca vrem sa iti continui planificarea vacantei, iti oferim oportunitatea de a rezerva urmatoarea calatorie cu Vola.ro cu un discount special de 60 EURpentru o rezervare de city break de minimum 2 persoane.Citește continuarea pe travelontop.ro