corn 

Un nou scandal legat de programul guvernamental „Lapte și Corn" stă să izbucnească la Ploiești.

Tatăl unui copil, elev în clasa pregătitoare la școala Sf. Vineri din Ploiești, acuză faptul că băiatul său a primit de la școală un corn plin cu mucegai. Deranjat de această situație, bărbatul a ales să anunțe imediat autoritățile și a mers cu dovada la DSV Prahova pentru a reclama firma producătoare
 
„M-am dus la ora 11.30 să-mi aștept copilul, cobora pe scările școlii cu laptele deja băut și cu acest corn sigilat. L-am luat din  mâna lui și am zis că nu văd bine. Am intrat în școală, cu el sigilat, am urcat la doamna învățătoare care a spus că într-adevăr este o problemă și am mers în cancelarie la director, l-am desfăcut în fața doamnei și a văzut și dumneaei că este mucegăit. Doamna administrator care se ocupă cu împărțirea laptelui și cornului a făcut și dânsa poze și la data de valabilitate. Între timp am sunat la cei care l-au distribuit, mi-au spus că-și cer scuze, că se poate întâmpla dacă este produsul cald și este ambalat așa. Este inadmisibil să se întâmple așa ceva! Noi ca adulți, dacă îl mâncăm, putem duce boala pe picioare, dar cei mici, nu prea...",a declarat, revoltat, părintele care a depistat această neregulă.

Bărbatul a mers în aceeași zi la sediul Direcției Sanitar Veterinare din Ploiești unde a predat cornul pentru a fi supus unor analize specifice, iar rezultatele vor fi comunicate petentului.

UPDATE Reprezentanții Consiliului Județean Prahova susțin că așteaptă rezultatele anallizelor de laborator de la DSV pentru a declanșa sau nu o anchetă.
 
corn2
corn mucegai
 
VIDEO