Sageata albastra

După ce o echipă a Știrilor Pro TV a filmat condițiile mizerabile de care au parte călătorii CFR pe ruta Ploiești-București, garnitura veche a fost înlocuită cu una impecabilă.

 

Imaginile filmate cu camera ascunsă au surprins condițiile mizerabile în care se călătorește București la Ploiești. Toaleta e un focar de infecție, iar în vagoane banchetele sunt murdare, rupte sau peticite, iar geamurile arată ca și când nu au fost spălate niciodată.

La câteva zile după primirea aprobării de filmare de la conducerea CFR Călători, aceeași echipă a găsit pe ruta respectivă vagoane aproape noi, curate, așa cum ar trebui să arate orice garnitură de tren.

 

Reporterul Andreea Brasovean: "Am calatorit cu trenul in doua zile diferite, pe aceeasi ruta: Bucuresti Basarab - Ploiesti, la aceeasi ora, 7:43 de minute. In ziua in care nu ne-am anuntat prezenta, am gasit un tren vechi, cu scaune rupte si bai de care putini indraznesc sa se apropie. Si totusi, intamplator sau nu, la a doua vizita, cand avem aprobare de filmare, trenul arata bine, iar calatorii au parte de conditii decente."

Vezi aici reportajul Inspectorului PRO