perwol

Un cititor a reclamat pe adresa redacției o experiență mai puțin plăcută pe care a avut-o recent la magazinul Cora din incinta mall-ului Afi Palace Ploiești.

 

Sesizarea cititorului:

"Am avut si noi o patanie la Cora si vrem sa relatam despre ea si mai ales o rugaminte catre cei care ar trebui sa ne protejeze de astfel de practici.

Noi am vrut sa cumparam produsul cel mai din stanga, in sticla neagra, dar ajunsi la casa ne-am trezit ca pretul este de 35 de lei
 
Explicatia lor a fost ca pretul de 35 lei este afisat in alta parte si trebuia noi sa verificam acest lucru.
 
Eu vad 2 categorii de produse cu 2 preturi (chiar daca sunt identice, preturile) si asta e dovada clara de inducere in eroare, din punctul meu de vedere.
 
As avea rugamintea ca ANPC-ul sa isi trimita reprenzentantii prin astfel de supermarket-uri, nu doar in urma reclamatiilor, ci macar o data pe luna si sa verifice aceste "oferte" pentru ca aici apar mereu probleme.
 
Alt episod a fost legat de niste fete "promoter" care ne-au recomandat alternativa la acest produs un altul fabricat de o alta firma la 21 de lei si la casa ne-am trezit ca este 40 lei si am aflat ulterior ca nu am fost singurii pacaliti, pentru ca mai returnasera si altii acel produs".
Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților lanțului de magazine Cora.
 
UPDATE Punctul de vedere al companiei Cora

In legatura cu cele sesizate de clientul cora Ploiesti, precizam ca promotia respectiva la produsul Perwoll se referea doar la pachetele promo de 3x1 litri, asa cum de altfel reiesea foarte clar din afis.

 

Clientul a optat insa pentru un bidon cu alt gramaj, care nu facea obiectul promotiei noastre.

Ii informam pe clientii cora ca sesizarile lor pot fi semnalate Serviciului Clienti, care le vor analiza si remedia imediat.

Oferirea de servicii si produse de calitate este principala preocupare a cora Romania si de aceea parerile clientilor nostri conteaza.

 

 Cu cele mai bune ganduri,

 Echipa cora Ploiesti