par la mc3

Un ploieștean a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a ales să cumpere mâncare de la McDonalds Nord. Pe unul din produsele comandate, clientul magazinului a găsit un fir de păr. 

 

Totul s-a întâmplat în data de 6 octombrie, ora 04,00 la McDrive. După ce a achiziționat mai multe produse, clientul a plecat însă când s-a hotărât să mănânce a observat un fir de păr pe unul dintre sendvișuri. ”Este pentru a treia  oară când pățesc asta. M-au chemat a doua zi și tot nu se rezolva nimic. Măcar sa vadă toată lumea! Ultima poză este când m-am întors după ce am observat firul de păr. Ca scuză mi-au spus "poate este după vreo cârpa de șters" și tocmai ce să caute o cârpa de șters murdară și cu păr pe ea acolo unde se pregătesc meniurile.” a fost mesajul cititorului nostru.

Observatorul Prahovean a contactat restaurantul care a pus la dispoziție următorul punct de vedere cu privire la situația neplăcută prin care a trecut ploieșteanul: 

 

”Vă mulțumim pentru posibilitatea de vă răspunde sesizării înaintate în data de 07.10.2016. Principala noastră preocupare este legată de siguranța alimentară, responsabilitate pe care ne-o asumam zi de zi din respect pentru toți cei care ne calcă pragul în restaurantele din întreaga țară.

În felul acesta reușim să oferim mereu, tuturor clienților noștri, produsele la calitatea cu care i-am obișnuit în cei peste 21 ani de când suntem prezenți în România. Fiecare dintre produsele noastre este preparat cu grijă, din ingrediente de calitate ce provin de la companii care sunt lideri in domeniul lor de activitate.

Capacitatea furnizorilor McDonald’s de a distribui produse sigure și de o calitate care se ridica constant la nivelul standardelor noastre, precum și respectarea tuturor legilor și regulamentelor existente, sunt de o importanță majoră pentru asigurarea succesului continuu al sistemului McDonald’s.

Dorim să vă asigurăm pe această cale că, împreună cu furnizorii noștri, verificăm că sunt respectate în permanență standarde înalte de calitate pentru produsele noastre. Prin urmare, șunca toast din sandvișul McToast este un produs de calitate superioară, ambalat în condiții maxime de siguranță alimentară, achiziționat de la furnizorul nostru aprobat din Uniunea Europeană, Angst România. Aceasta trece prin 3 puncte de control în restaurante, pentru a monitoriza calitatea și siguranța materiei prime.

Conform procedurilor interne, am informat furnizorul nostru privind situația dumneavoastră și i-am cerut un punct de vedere. I-am solicitat să verifice lotul de producție, procedurile interne de producție, dar și oferirea unui punct de vedere asupra situației menționate. Toate aceste verificări ale furnizorului nu au evidențiat niciun aspect care să indice o problemă de siguranță alimentară.

Regretăm situația reclamantului și vă garantăm că luăm măsurile necesare pentru a fi siguri că toate regulile și procedurile din restaurant au fost respectate în timpul vizitei în restaurantul nostru. În urma verificărilor interne, am constatat că echipa din restaurant responsabilă în acel moment de înregistrarea reclamației, a încercat să înlocuiască produsul și să trimită sandvișul spre verificare dar clientul a refuzat înlocuirea produsului. Toate aceste proceduri, respectate până în cel mai mic detaliu contribuie la asigurarea celor mai înalte standard de siguranța alimentară.

Pentru că noi considerăm că orice situație sau sesizare din partea clienților noștri trebuie tratată cu seriozitate, vă invităm în oricare din restaurantele noastre să solicitați un tur de restaurant și să observați că McDonald’s pune accent pe respectarea unor reguli stricte în ceea ce privește igiena, calitatea și gustul unic al produselor, dar mai ales a satisfacției clienților și a solicitărilor acestora.”

par-la-mc1

par-la-mc2

par-la-mc3

par-la-mc4