Vodafone

Un cititor ne-a sesizat pe adresa redacției situația neplăcută în care ar fi pus de către operatorul de telefonie mobilă Vodafone.

 

Sesizarea cititorului:

"Buna ziua. Ma numesc Muresan Bogdan. Va trimit acest mail sa afle lumea de fel de companie este Vodafone. In luna iulie am platit factura. Toate bune pana la sfarsitul lunii iulie cand am primit mesaj ca daca nu platesc factura o sa fiu deconectat (daca ati platit factura, ignorati acest mesaj). Si l-am ignorat! La inceputul lunii august am fost deconectat pentru neplata. Dupa ce am vorbit cu vreo 2 operatori intr-o saptamana au reusit sa-mi rezolve problema. Dupa inca vreo 2 saptamani am fost deconectat din nou (pentru aceeasi factura).

 

Citește și Scrisoarea cititorului: Vodafone își bate joc de clienții la cartelă

Am sunat din nou la ei, mi-au rezolvat problema si astazi ... supriza, iar sunt deconectat. Deja este a 3-a oara. Am serviciu, am nevoie de telefon, le-am trimis de atatea ori dovada ca am platit. O sa merg la OPC pentru ca nu am alta varianta.P.S. pentru incompetenta celor de la Vodafone am platit luna trecuta penalizari, iar astazi din nou am penalizari dupa ce am verificat factura detaliata".

Cum a convins un client pe Vodafone să-i rezilieze contractul

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților Vodafone, însă până la data publicării sesizării nu am primit niciun răspuns.

UPDATE Problema a fost rezolvată

Reacția cititorului: Am rezolvat problema cu ei. Am primit un email in care se scuza pentru neplaceri (e primul mail in cele 2 luni cu probleme). Imi vor da inapoi luna viitoare si penalitatile pe care le-am platit degeaba. Zilele in care am stat deconectat nu mi le da nimeni inapoi.