kaufland4

O ploieșteancă a vrut să cumpere legume proaspete din supermarketul Kaufland din zona de Sud a municipiului însă a avut parte de o surpriza neplăcută: mai multe caserole cu roșii erau mucegăite, ceapa era stricată, iar într-o caserolă de ardei a observat un vierme. 

 

Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de luni, 12 septembrie. Observatorul Prahovean a sesizat calitatea produselor conducerii magazinului, iar aceasta a remis următorul punct de vedere: 

”Mulțumim pentru sesizare, aspectele legate de calitate și prospețime sunt deosebit de importante pentru noi.

 

În urma verificării interne a situației din magazinul Ploiești Sud, dorim să vă asigurăm că neconcordanța acelor pachete de legume ambalate a fost sesizată de echipa din magazin în ziua respectivă și au fost înlăturate imediat de la raft. Procesul de sortare a legumelor și fructelor are loc de mai multe ori în fiecare zi și de aceea vă asigurăm că aceasta a fost o situație excepțională. De asemenea, pentru a preîntâmpina astfel de excepții, am luat măsuri suplimentare și am sporit numărul de controale la raionul de legume-fructe din magazinul respectiv.

Prospețimea este un element foarte important pentru noi, de aceea desfășurăm controale periodice, zi de zi, pentru a o asigura constant și uniform pentru toate cantitățile.

Luăm foarte în serios sesizările clienților noștri și vă asigurăm de întreaga disponibilitate, corectitudine și transparență în remedierea promptă a oricărei neplăceri. Astfel, suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi la Biroul de Informații din fiecare magazin sau la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 19.00.” Vezi mai jos imagini: 

kaufland2

kaufland1

kaufland4

kaufland5

kaufland6