tce bilete

Cititoarea observatorulph.ro, Daniela Drăgoi, a transmis conducerii TCE o scrisoare deschisă prin care își exprimă nemulțumirea privind dispariția unui automat de bilete. Redacția noastră a solicitat un punct de vedere operatorului de transport public.

 

Sesizarea cititoarei:

Buna ziua,
Multumiri din suflet stimabilior de la TCE pentru grija deosebita pe care o poarta calatorilor din municipiul resedinta de judet, Ploiesti si care ne obliga sa mergem pe jos... pentru a ne mentine in forma!
Va transmit atasat poza automatului de bilete, pardon, locul unde pana acum cateva zile ERA automatul de bilete. Ce s-a intamplat? Prea putin conteaza, primeaza frustarea mea de pasager de buna credinta care doresc sa calatoresc cu bilet si care, intre 8 Martie si statia de la Tribunalul Nou nu gaseste un chiosc, o toneta deschisa de unde poate fi achizitionat un amarat de bilet! Si nu, nu doresc sa platesc prin SMS. Costa mai mult de 2 lei si este valabil o perioada limitata de timp.
Mijloace de transport in comun noi, cu AC si care sa respecte graficul de circulatie nu avem. Chiar este atat de dificil sa arate un minim de respect pentru cetatenii acestui oras si sa avem macar posibilitatea sa ne cumparam bilete de calatorie?
Cu stima, Daniela Drăgoi