terasa

In plin sezon estival, una dintre cele mai luxoase terase din statiunea Mamaia a fost inchisa de Protectia Consumatorilor.

 

Comisarii au gasit acolo peste 65 de kilograme de peste stricat, dar si alte alimente alterate. In plus, localul nici macar nu avea autorizatie de functionare.

Comisarii de la Protectia Consumatorului sustin ca au primit mai multe sesizari din partea unor turisti care s-au simtit rau dupa ce au mancat la terasa Merlin, din statiunea Mamaia.

Cand au descins in bucataria improvizata a restaurantului, au descoperit alimentele depozitate necorespunzator, dar si fara data de expirare.

Pe de alta parte, echipa de control a stabilit ca nu existau probe ale preparatelor din meniu si nici situatii cu temperaturile la care au stat alimentele.

65 de kilograme de peste improprii consumului zaceau in frigidere, alaturi de alte alimente alterate. Restaurantul a fost inchis pana la remedierea deficientelor, iar administratorul a fost amendat cu 15.000 lei.

Produsele alimentare au fost retrase si distruse.

La randul lor, reprezentantii restaurantului Merlin sustin ca terasa a fost inchisa doar pentru doua ore. La terasa este o noua verificare din partea Corpului de Control al Primariei Constanta.
sursa: stirileprotv.ro