bulgaria

Clienți care au contractat servicii turistice de la agenția Genius Travel au primit vineri un mesaj în care sunt anunțați că firma urmează să intre în insolvență, astfel că banii deja achitați nu mai pot fi recuperați decât la masa credală.

 

O zi mai târziu, au primit un alt mesaj, în care li se spunea că problemele au fost rezolvate, pentru ca marți să primească o a treia înștiințare, similară cu prima. Turiști care au plecat între timp cu copiii deja în vacanță s-au trezit la destinație că nu au camere și au contactat Profit.ro, relatând ce au pățit la recepția hotelului.

Firma de turism funcționează din 2008.

"Relativ la pachetele turistice achiziționate de dumneavoastră, vă învederăm că, începând de astăzi 12.08.2016, societatea Genius Travel se află în stare de insolvență de fapt, urmând că, până la data de 16.08.2016, să depunem la Tribunalul București o cerere de deschidere a procedurii insolvenței. Sumele plătite de dumnevoastră vor fi înscrise în listele cu creditori ale societății și veți fi citat ulterior de către administratorul judiciar, pentru a vă înscrie la masă credală. Totodată, va rugăm să nu mai efectuați călătoria aferentă pachetului turistic pentru că aceasta nu a mai putut fi plătită din motivele descrise mai sus. Ne cerem scuze pentru situația creată! Genius Travel!", este conținutul mesajului primit de către un client care a achiziționat pentru familia sa servicii de vacanță în Bulgaria. Mesajul a fost redirecționat de acesta către Profit.ro.

Mesajul i-a fost transmis vineri, după ce în luna iulie era asigurat că plata a fost înregistrată și a primit voucherul de cazare.
Citește articolul integral pe profit.ro