aglomeratie mare

Va scriu pentru ca sunt de garda si nu am voie sa adorm. Il pazesc pe baietelul meu sa nu se inece cu voma. Si asta e partea usoara pentru ca pana acum am spalat diaree scapata peste tot. Oricum miroase in camera de nu se poate sta, asa ca stau pe terasa si va scriu.

 

Mai am cam 2 ore de stat, apoi il trezesc pe sotul meu sa preia garda.

Este rusinos, doamna Director, ca ne petrecem concediile in felul acesta la noi acasa unde dreptul la sanatate e garantat prin Constitutie.

E si mai rusinos ca ni se intampla chiar si la un hotel cu pretentii ca acesta, in statiunea considerata « Perla Litoralului Romanesc », serios ? a vazut cel care a spus asta prima data o perla ?. Preturile sunt, stiti bine, ca la un hotel de 5 stele din inima Barcelonei (unde si trebuia sa fim daca nu ar fi fost bataia de joc de la pasapoarte de anul acesta si am fi putut sa ii facem celui mic pasaport), in schimb serviciile pe care ni le oferiti sunt usor diferite. Ma refer in mod special la urmatoarele aspecte:

 

1. Inca de la sosire suntem tratati ca niste infractori cand ni se cere sa facem plata inainte. Nicaieri in lume nu ni s-a cerut asta pana acum. Inteleg prima noapte sau o garantie, dar toata sederea? Va e teama probabil ca la final vom fi atat de nervosi, incat vom refuza plata ? In camera gasim lista cu inventarul : chiar trebuie sa mentionati in lista ca aveti lustra pe tavan ? Vine cineva care da 1100 de EURO( !) pentru 3 nopti de cazare si ia lustra din tavan la plecare ?! Desi, la banii astia, cred ca o lustra cadou ar fi numai potrivita. Si va lipseste un covor, sa stiti. Aveti doar unul iar pe lista sunt 2. Probabil nu i-ati mai scos fata la spalat daca or fi patit ca noi.

2. Pentru copil am platit supliment, desi in multe locuri copiii pana in 12 ani sunt primiti gratuit. In schimb, camera a fost pregatita doar pentru 2 persoane; adica lipsea al treilea set de prosoape si cosmetice. Probabil dupa parerea dvs copilul mananca, dar nu are nevoie si sa se spele.

3. Rola de hartie igienica era inceputa, lasata asa cum ramasese de la clientii anteriori. Nicio rola de rezerva, nici macar a doua zi. In seara aceasta cand am avut probleme, am inceput sa ne cautam prin bagaje dupa servetele. Foarte neplacut.

 

4. Plaja complexului nu este deloc bine intretinuta. Am gasit peturi, plasturi folositi, o bucata de lemn cu un cui in ea, chiar si un bandaj mai mare folosit, o sarma ruginita...si asta doar pe drumul pana la sezlong.  Saltelele sunt murdare si trantite cu sila (ca daca esti cu biletel de la hotel si nu te pot 'face' in niciun fel, nu le convine).

5. Apa marii din zona dumneavoastra e usor dubioasa. De obicei mergeam la Vega si nu imi amintesc sa fi avut vreodata senzatia ca ma scald in laturi. Eu stiu ca nu puteti dvs sa curatati marea, dar puteti plati sau solicita sa se puna niste plase sau sa se faca ceva, altceva. Sau macar puneti un semn cu 'Inotul interzis'. Fiti corecti, sa stie omul ce are de facut. Daca nu te imbolnavesti de la mancare, sigur nu scapi in mare.

Inca o pauza de diaree scapata pe el si in pat. V-am pus si cearsaful la inmuiat (ca doar nu sunt nesimtita), dar tot nu cred ca se mai ia. Ma apuca un ras isteric cand ma gandesc ca maine trebuie sa fac fata nemultumirii cameristei. Pardon azi. E 3.29 a.m.

 

Citește mai mult pe http://smartwoman.hotnews.ro/