semnal

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Nu poate rezilia contractul cu Vodafone, deși nu are semnal GSM, la solicitarea redacției noastre, operatorul de telefonie mobilă a transmis următorul punct de vedere:

 

Va multumim pentru semnalarea situatiei si ne pare rau pentru neplacerea creata clientului Vodafone Romania. Prin toate interactiunile cu clientii incercam sa le oferim acestora o experienta superioara a serviciilor de relatii cu clientii si sa raspundem tuturor solicitarilor in timpul cel mai scurt.

In urma demersurilor clientului respectiv, in care ne aduce la cunostinta modul de functionare a serviciilor din localitatea Scorteni, jud. Prahova, suntem in masura sa va informam ca au fost efectuate verificari privind calitatea semnalului in această locatie, rezultatul acestora confirmand faptul ca atat acoperirea de voce, cat si acoperirea de date 3G este disponibila in teren deschis.

In acelasi timp, dorim sa va comunicam ca disponibilitatea si calitatea serviciilor pot fi influentate de diversi factori, asa cum apare si in contract, conform paragrafului de mai jos.

 

Potrivit art.1.1 din Contractul pentru serviciile Vodafone – Termenii si Condiţiile Generale "[...] Aria de acoperire difera in functie de tipul de serviciu oferit si se poate modifica in funcţie de dezvoltarea retelelor, de specificul propagarii undelor radio si de existenta obstacolelor naturale, precum si de specificatiile tehnice ale retelelor Vodafone, ale Echipamentelor Terminale folosite cat si de Planul  Tarifar / Pachetul de Servicii ales de Client.

 Vodafone va face publice si va comunica pe orice cale Clientului conditiile specifice de oferire a oricarui nou serviciu Vodafone la solicitarea activarii unui asemenea nou serviciu de catre client".

 Astfel, prin prevederile contractuale mentionate anterior, Vodafone se angajeaza sa ofere in mod expres posibilitatea utilizarii serviciilor in aria de acoperire declarata, iar in cazul semnalat, serviciile sunt disponibile in aria mentionata.