Vodafone logo

Un cititor a reclamat pe adresa redacției noastre că a încercat să-și rezilieze contractul cu Vodafone pentru că nu are semnal GSM în zona de domiciliu, însă acest lucru nu a fost posibil.

 

UPDATE Reacția Vodafone după ce un client s-a plâns că nu are semnal GSM

Sesizarea cititorului:

Numele meu este Manolache Ioan, locuiesc in comuna Scorteni, judetul Prahova. De aproximativ o luna de zile am probleme cu semnalul la Vodafone. Am facut in data de 17.07.2016 sesizarea cu nr. de inregistrare 14449061 la care am primit raspuns ca intr-adevar in zona nu este semnal si ca nu au niciun plan de imbunatatire a retelei in zona respectiva.

 

Auzind aceasta am hotarat sa reziliez contractul din cauza ca nu pot beneficia de serviciile lor. Am facut in data de 03.08.2016 solicitarea pentru reziliere cu numarul  de inreg. 14491296 urmand ca in 3 zile lucratoare sa fiu contactat de cei de la Vodafone pentru un raspuns.

Am fost si in magazinul Vodafone de la Ploiesti Shopping City, care a refuzat sa-mi preia cererea scrisa de reziliere. Bineinteles ca nu am fost contactat de nimeni, am sunat din nou la ei, de data asta spunandu-mi canu a ajuns nicio cerere de reziliere si ca nu pot inchide abonamentul in ciuda faptului ca in contract scrie ca daca o parte a contractului nu isi respecta clauzele, contractul se va anula.

Mai mult de atat, cei de la call center vorbesc foarte urat cu clientii, fiecare om cu care vorbesc amana termenul solicitarii refuzand un raspuns oficial in scris. Va rog sa solicitati un punct de vedere public al Vodafone Romania cu privire la nerespectarea clauzelor contractuale si cu privire la atitudinea foarte urata a angajatilor de la call center. De asemenea am depus si o reclamatie la ANPC Prahova cu privire la cele relatate mai sus.

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere companiei de telefonie mobilă, reprezentanții Vodafone transmițând că vor verifica situația clientului nemulțumit.

Vom reveni cu răspunsul OPC și explicația de la Vodafone.