Electrica 1

Zeci de cititori au reclamat că au primit două facturi de curent luna aceasta, de valori apropiate, neștiind pe care dintre ele să o plătească.

 

Observatorulph.ro a scris despre acest subiect aici: De ce trimite Electrica două facturi luna aceasta și ce plătim.

Pentru că mulți clienți au reclamat că au fost induși în eroare, facturile Electrica au fost reclamate și la OPC Prahova

 

La solicitarea redacției noastre, reprezentanții Electrica susțin că se plătește doar factura de regularizare certificate verzi (n.r. factura cu valoarea cea mai mare)

Punctul de vedere al Electrica Furnizare:

Electrica Furnizare a demarat campania de facturare a certificatelor verzi, conform cotei impuse de ANRE şi a legislației în vigoare, respectiv a legii 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie, cu modificările şi completările ulterioare.  

Astfel, în perioada 01.07.2016-31.08.2016, clienții societății vor primi pe lângă facturile de energie electrică și o factură de regularizare certificate verzi pentru anul 2015.

Pentru plata celor două facturi este suficientă plata soldului total aflat în dreapta jos, pe factura de regularizare certificate verzi.

 

 

Național
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Hidroelectrica, listată la Bursă

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că a prezentat săptămâna trecută o notă de informare în Guvern privind listarea a 10% din acțiunile Hidroelectrica, procentul...