electrica

După ce observatorulph.ro a publicat mărturia unui cititor privind o avaerie la rețeaua electrică din comuna Ariceștii Zeletin remediată de săteni, reprezentanții furnizorului de curent electrică susțin că angajații săi și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

 

Punctul de vedere al Electrica:

Referitor la articolul apărut în data de 04 august 2016 cu titlul “Avarie Electrica remediată de săteni“ facem următoarele precizări:

- În data de 03.08.2016, ora 08.15, la Serviciul Deranjamente al FDEE Electrica Distribuție Muntenia Nord – SDEE Ploiești a fost înregistrată o reclamație din satul Albinari, comuna Ariceștii Zeletin. În urma acestei sesizări, o echipă Electrica S.A. s-a deplasat la fața locului și a remediat defecțiunea apărută intr-un post de transformare, urmare a vegetației crescute între liniile electrice aeriene și a copacilor căzuți pe rețelele electrice. Accesul în postul de transformare este permis numai persoanelor autorizate, în acea zi neexistând urme de efracție, așa cum este menționat eronat în articol.
- Furtuna și intensificările vântului au creat probleme atât în comuna amintită, cât și în împrejurimi, fapt care a condus la solicitări multiple pentru echipele de servire operativă ale SDEE Ploiești – Centrul de Exploatare Boldești.
- In jurul orei 14.30 deranjamentul a fost remediat, copacii fiind înlăturați de pe rețele de joasa tensiune. Aceleași condiții meteo nefavorabile au condus la un nou deranjament colectiv în zonă, deranjament remediat în jurul orei 18.00 de personalul operativ al SDEE Ploiești.
Prin mass-media dorim să venim în sprijinul abonaților Electrica S.A., și în acest sens ne arătăm disponibilitatea pentru o informare corectă a opiniei publice.