gunoi ploiesti rosal

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției fotografia cu un coș de gunoi plin până la refuz din centrul Ploieștiului. Observatorulph.ro a solicitat puncte de vedere și măsuri atât primăriei, cât și operatorului de salubritate.

Mesajul cititorului Marian Nicolae:
"Buna dimineata, 
Va trimit fotografii  care  descriu fara niciun fel de comentarii, modalitatea "exemplara" in care acesta companie privata numita Rosal intelege sa-si indeplineasca  sarcinile de serviciu. Problema este ca situatia prezentata se repeta saptamanal, iar onor inspectorii de la Primarie nu sesizeaza modul  indolent  de actiune al Rosal. Domnul Primar nu s-a plimbat prin centru in weekend ?
Mentionez ca  imaginile au fost surprinse in aceasta dimineta ( 25.07.2016, orele 08.15, Galeriile comerciale Omnia Winmarkt)"
 
UPDATE
Și bloggerul John Cristea a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un tomberon lăsat în voia sorții în centrul Ploieștiului.

 

”Tomberonul din imagine își duce traiul în centrul orașului, de ani buni. Astăzi era pregătit să-și împartă mirosurile și bacteriile cu toți pietonii care aveau curaj să iasă din casă pe o vreme caniculară. Chiar nu se găsește un loc mai bun pentru tomberonul ăsta?”, susține John Cristea pe pagina sa de Facebook