montare aer

În luna iunie temperaturile au depășit frecvent pragul de 35 de grade Celsius pe timp de zi și de 22 de grade Celsius pe timp de noapte în Ploiești. Asta i-a făcut pe cât mai mulți cetățeni să opteze pentru cumpărarea unui aparat de aer condiționat. 

 

După ce mai mulți cititori ne-au reclamat diverse probleme întâmpinate la cumpărarea și montarea aparatelor de aer condiționat, un reporter al observatorulph.ro a mers într-un magazin de profil pentru a se interesa condițiile în care pot fi cumpărate și montate aparatele de aer condiționat.

Citește și:  Altex își bate joc de clienți. Ce a pățit un ploieștean

Astfel am aflat că magazinul Flanco magazinul de la parterul centrului comercial Omnia vinde aparate de aer condiționat și la solicitare clientului asigura și montarea acestora pentru o taxa de 360 de lei, doar că operațiunea ar urma să aibă într-o perioadă cuprinsă între... 15 și 30 de zile, în limita tubulaturii a 3 metri, de la momentul vânzării. Mai mult decât atât, prima zi din această perioadă este considerată a două zi de la cumpărarea aparatului.

 

Cu alte cuvinte, ploieștenii care își cumpără aparate de aer condiționat în iulie, pot aștepta liniștiți instalarea lor până în august, în unele cazuri. 

 

IT&C
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

WhatsApp adaugă o nouă opțiune

WhatsApp anunță introducerea unei noi funcții în aplicația pentru telefoanele mobile: utilizatorii vor putea să distribuie locația în timp real. „Astăzi, anunțăm lansarea unei noi opțiuni care vă...