fbpx

altex ploiesti

Magazinul Altex din zona de vest a Ploieștiului își pune clienții într-o situație penibilă, este de părere Marin Vasile, un cititor al ziarului nostru. 

UPDATE punct de vedere Altex: ”Ca urmare a articolului publicat pe data de 1 iulie pe observatorulph.ro, cu titlul „Altex isi bate joc de clienti. Ce a patit un ploiestean”, vrem sa facem urmatoarea precizare: volumul mare de cereri de aparate de aer conditionat inregistrat in ultimele zile a determinat intarzieri in livrarea acestora catre clienti. Am incercat sa suplimentam echipele astfel incat sa solutionam toate solicitarile, in ordinea achizitiilor. In cazurile in care am fost pusi in situatia in care nu am mai putut livra aparatul solicitat, am propus solutii alternative clientilor. 

In cazul relatat de dumneavoastra, cumparatorul si-a recuperat banii.”

Acesta susține că în data de 23 iunie a achitat contravaloarea unui aparat de aer condiționat Vortex, urmând ca acesta să-i fie livrat ulterior, însă nici la 10 de zile de când a efectuat plata acest lucru nu s-a întâmplat. Toată procedura ar fi trebuit să dureze trei zile, iar faptul că se știa cu banii luați l-a făcut să fie nerăbdător.

Așa că duminică, 26 iunie a sunat la magazin să vadă ce se întâmplă, numai că a avut parte de o surpriză: i s-a oferit la alegere alte două tipuri de aparate de aer condiționat, pe motiv că Vortex nu mai există în magazin. Fiind nemulțumit de situația creată, s-a gândit dacă acceptă sau nu și a revenit la magazin cu un telefon în ziua următoare. A acceptat în cele din urmă oferta magazinului și a optat pentru un aparat de aer condiționat Alizee (luni, 27 iunie). 

Văzând că nici pe acesta nu-l primește vineri, 1 iulie, s-a hotărât să meargă la magazin ca să ceară explicații și banii înapoi. După ce a petrecut mai bine de o oră în magazin nu a primit nicio explicație viabilă și nici banii înapoi. 

A hotărât să plece acasă, primind asigurări că va fi sunat în cursul acestei zile pentru a i se propune o soluție, numai că, în jurul orei 16,00 a fost sunat de reprezentanții magazinului pentru a i se face o nouă ofertă: un aparat de aer condiționat Beko. 

Marin Vasile este nemulțumit de faptul că nu se poate bucura de produsul pentru care a achitat aproximativ 1200 de lei și mai mult decât atât, nu-și poate recupera nici bani pe care i-a plătit în urmă cu 10 zile. 

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere magazinului Altex din Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro