greva           

Angajații OPC Prahova protestează astăzi, între orele 12-13 , împotriva salariilor foarte mici pe care le primesc.

 

UPDATE În Prahova sunt 9 comisari ai OPC, care, teoretic, ar trebui să verifice activitatea a peste 35.000 de agenți economici. Majoritatea are 1.000 de lei net salariu, în raport cu volumul uriaș de muncă. În plus, se lucrează peste program și de sărbătoarele legale.

VIDEO Declarația Ion Zamfir, jurist al OPC Prahova, nemulțumit de condițiile de muncă

 

Comunicatul salariaților:

Ca urmare a unei decizii spontane a functionarilor publici din cadrul CRPC RSM (Ploiesti), s-a hotarat realizarea unui protest spontan astazi, 07.06.2016 intre orele 12-13.

            Aceasta actiune spontana are menirea de a atrage atentia asupra salarizarii inacceptabil de mici a functionarilor publici din cadrul institutiei si a discordantelor extreme de mari care exista pe plan salarial intre acestia si ceilalti functionar publici cu atributii similare.

            Nemultumirea actuala vine in contextul in care in aceste zile se ia in discutie o eventuala aliniere a salariilor functionarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale functionarilor publici din alte institutii cu atributii similare, lucru care a ceeat de-a lungul timpului o ampla nemultumire.

            Precizam ca aceasta manifestare a nemultumirilor functionarilor publici din cadrul CRPC SRM (Ploiesti) de astazi nu va perturba activitatea institutiei si, cu toate acestea, ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru aceasta situatie si le multumim pentru intelegere.

In cazul in care semnalul de alarma pe care-l tragem astazi nu va avea nici un efect, nici de aceasta data, atragem atentia ca aceasta actiune este un prim pas pentru manifestari ulterioare mult mai ample, in conformitate cu prevederile legale.

 

                                                Colectivul CRPC-RSM (Ploiesti)-C.J.P.C.Prahova

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...