vodafone

După ce un cititor ne-a trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. dovada că Vodafone nu-și respectă obligațiile contractuale, OPC a obligat operatorul să facă acest lucru.

 

Mesajul cititorului:

"Pe data de 13.02.2016 am activat pe doua numere de cartele extraopțiunea de minute și sms-uri nelimitate în Vodafone, valabilă 3 luni, adică până pe 13.05.2016.

Pe 11.03.2015 am primit mesaj pe telefon prin care eram anuntat ca opțiunea respectiva mai este valabila doar până pe dată de 11 aprilie 2016.

 

Mai mult, mi-au transmis ca daca vreau sa beneficiez in continuare de oferta sa-mi reincarc fiecare cartela cu 3 euro! Am făcut plângere și la OPC".

 Detalii aici: Un client acuză Vodafone că nu-și respectă ofertele promoționale

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții Vodafone au transmis următorul punct de vedere:

 

"Conform Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a Cartelei Vodafone, ne rezervam dreptul de a aduce unilateral modificari asupra conditiilor contractuale, in conformitate cu legislatia in vigoare. In cazul relatat de dumneavoastra, Vodafone si-a respectat obligatia legala de informare a clientilor privind aceste modificari, prin trimiterea unui SMS cu 30 de zile inainte de efectuarea acestora.

Materialul integral 'Termeni si conditii de utilizare a Cartelei Vodafone - Modificarea conditiilor, taxelor si tarifelor' se gaseste pe site-ul www.vodafone.ro, la adresa:https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v179661.pdf. "

După analizarea reclamației, OPC Prahova a transmis clientului adresa de mai jos prin care a obligat Vodafone să-și respecte obligațiile contractuale.

amenda opc vodafone