joc altex

Un cititor a reclamat pe adresa redacției că a cumpărat de la Altex un cod de activare în loc de un CD cu jocul dorit. Reprezentanții lanțuluid e magazine susțin că de vină este clientul, care a cumpărat doar extensia jocului. 

Mesajul cititorului:

Am cumpărat de la raftul cu jocuri PC al magazinului Altex din mall-ul Ploiești Shopping City o cutie de CD cu joc FIFA 16, conform bonului de casă și a imaginii de pe fata CD-ului. Ajuns acasă, am constatat ca in interiorul cutiei de CD lipseste jocul. Ma intorc la Altex si le spun ca in interior nu este nimic decat un cartonas ca un loz instant. Acestia imi spun ca inauntru nu este un joc pe CD si este un cartonas cu un cod care este folosit la incarcarea cu puncte a altor jocuri. La rugamintea de a mi se inapoia banii deoarece consider ca am fost dus in eroare de modul de ambalare al cartonasului (intr-o carcasa de CD) si cu o coperta la fel ca a unui joc PC precum si a faptului ca acesta era in raftul jocurilor PC am fost refuzat pe motiv ca am deschis folia carcasei in care era ambalat cartonasul. Am depus online plingere la OPC si astept raspuns si va trimit copie de pe bon si o fotografie a asazisului joc.

 

Reacția Altex:

Ca urma a solicitarii dumneavoastra, va transmitem urmatoarele:

Clientul a cumparat FUT POINTS pt FIFA 16, nu jocul. Acest produs este o extensie a jocului de baza.
Cei din magazin au pentru acest tip de produse etichete in limba romana.

 

Expansion pc necesita jocul de baza + internet-specificatii

Produs in limba engleza. Varsta minima recomandata este afisata pe partea frontala a cutiei, in din coltul stanga, jos.Acest produs este o extensie a jocului de baza. Necesita jocul de baza pentru a putea fi folosit. Cerintele de sistem sunt afisate pe spatele cutiei, in partea de jos. Instructiuni de utilizare: introduceti mediul optic de stocare (cd, dvd, blu-ray, etc.) in unitatea optica a PC-ului. Instructiuni de utilizare: accesati contul dumneavoastra, iar la sectiunea "redeem code" introduceti codul din interiorul carcasei. Produsul contine cod de activare. Necesita conexiune la internet.

Acest produs nu beneficieaza de garantie.
Va recomandam sa desigilati produsul in momentul achizitiei, in prezenta unui angajat.

 

Va multumim pentru ca ne-ati oferit posibiltatea de a clarifica situatia expusa si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

bon aletx