Vodafone

Taxa percepută de Vodafone clienților pentru tipărirea facturii este ilegală. La sesizarea unui cititor observatorulph.ro, OPC Prahova a amendat compania de telefonie mobilă.

 

După ce observatorulph.ro a publicat articolul NOUA TAXĂ IMPUSĂ CLIENŢILOR DE UPC DE LA 1 MARTIE ESTE ILEGALĂ! DOCUMENT OFICIAL OPC PRAHOVA, un cititor ne-a transmis că, în calitate de client al companiei Vodafone, achită deja de un an o taxă similară.

Mesajul cititorului:

"Doresc sa va informez ca si Vodafone percepe aceeasi taxa abuzivă ca și UPC. Taxa este discret prinsa in factura, cu titulatura "Alte taxe si compensari, Taxa tiparire factura" inca din ianuarie 2015. Mentionez ca anul trecut, cand am incheiat o prelungire de abonament, la distanta, prin sistemul retentie, in urma negocierii planului tarifar nu au suflat o vorba despre taxa asta.Nici contractul, macar in format electronic pe e-mail nu l-au trimis, cu toate ca au promis! Atentionati clientii Vodafone ce incheie contracte sa stie ce semneaza, sa solicite cat mai multe informatii. In contul My Vodafone evident pot activa factura electronica ,dar nu am dorit deocamdata! Va multumesc!" (detalii AICI)

 

Citește și Vodafone i-a cerut scuze prahoveanului pe care a vrut să-l înșele

După ce clientul a făcut plângere la OPC Prahova, compania Vodafone a fost amendată pentru taxare abuzivă și obligată să returneze contravaloarea acesteia.

FOTO Document Reacția OPC Prahova la sesizarea clientului Vodafone 

 

amenda opc prahova vodafone