Vodafone logo

Un client al Vodafone acuză compania de telefonie mobilă că a încercat să-l păcălească la reînnoirea contractului. Mai mult, telefonul primit la ofertă a ajuns defect.

Sesizarea cititorului:

 

"Numele meu este Călin Mihai și în data de 09.03.2016 mi-am reînnoit abonamentul la Vodafone. În urma semnării unui nou contract am primit de la ei un telefon Vodafone Smart 6 Prime stricat.

Contractul l-am încheiat prin telefon, iar când l-am primit pe mail am observat că deși prețul convenit era de 10 euro, inclusiv TVA, în documentul transmis tariful crescuse la aproape 12 euro cu TVA.

Am sunat a doua zi la ei și am rezolvat pe cale amiabilaă problema, recunoscându-și eroarea. Mi-au trimis telefonul prin curier însa acesta era defect, pentur că avea probleme cu touch screen-ul.

 

Am sunat la ei, fiind îndrumat către o reprezentanță Vodafone.

Am fost în magazinul Vodafone din Plopeni (orașul în care locuiesc) și au refuzat să-mi ia telefonul să mi-l schimbe pe motiv că ei nu asigură și garanția. Am revenit la call center pentru a-mi rezolva problema, însă au refuzat înlocuirea produsului.

Și uite așa, de aproape o lună stau cu telefonul defect, Vodafone refuzând sa-mi preia produsul vândut deja defect. Voi face plânegere și la OPC Prahova".

 

Contractul corectat, cu valoarea negociată a abonamentului

contract vofaone negociat

Contractul reînnoit avea tariful de 11,60 euro, deși tariful negociat era mai mic

 

contract vodafone teapa