vodafone

Într-un răspuns adresat observatorulph.ro, în urma sesizării unui cititor, Vodafone dezvăluie o clauză mai puțin cunoscută de clienți.

 

Este vorba de dreptul companiei de a aduce unilateral modificari asupra conditiilor contractuale, având doar obligația de a trimite un SMS clienților cu 30 de zile inainte de efectuarea acestora.

Cum s-a ajuns aici

Un cititor ne-a trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. dovada că Vodafone nu-și respectă obligațiile contractuale. Este vorba de opțiunea de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Vodafone, valabilă pentru cartele.

 

 Detalii aici: Un client acuză Vodafone că nu-și respectă ofertele promoționale

"Conform Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a Cartelei Vodafone, ne rezervam dreptul de a aduce unilateral modificari asupra conditiilor contractuale, in conformitate cu legislatia in vigoare. In cazul relatat de dumneavoastra, Vodafone si-a respectat obligatia legala de informare a clientilor privind aceste modificari, prin trimiterea unui SMS cu 30 de zile inainte de efectuarea acestora.

Materialul integral 'Termeni si conditii de utilizare a Cartelei Vodafone - Modificarea conditiilor, taxelor si tarifelor' se gaseste pe site-ul www.vodafone.ro, la adresa:https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v179661.pdf. "