edenia punga

O timișoreancă a avut parte de o surpriză neplăcută în punga de conopidă congelată, produsă de Edenia, cumpărată dintr-un magazin al lanțului Kaufland.

 

Aceasta a postat pe Facebook imaginile alăturate cu următorul mesaj: 

"Tocmai am deschis o punga de conopida congelata ( cumparata de la Kaufland) si conopida nu-i!!! O felie mare de apa mizera (banuiesc) inghetata !!!Multimim Edenia pentru mizerie la punga!"

Având în vedere că produsul se regăsește și în magazinele Kaufland din Prahova, observatorulph.ro a solicitat firmei producătoare un punct de vedere, care a și  fost transmis redacției noastre:

 

"Desi mesajul a fost postat pe pagina personala si nu ne-a fost adresat direct am luat legatura inca de vineri cu consumatoarea din Timisoara pentru a intelege situatia in cauza.

Produsele comercializate sub brand-ul Edenia sunt 100% sigure si respecta normele de calitate si siguranta alimentara internationale in vigoare precum BRC (British Retail Consortium) iar compania noastra este certificata in conformitate cu Standardul de management al sigurantei alimentare SR EN ISO 22000/2005, de catre TUV Austria-Romania. Echipa Edenia".

UPDATE Clienta a revenit pe Facebook cu următorul mesaj: 

 

Am fost deja contactata de un reprezentant, le-am trimis datele pungii ( deoarece am pastrat-o) si va veni cineva sa recolteze probe pentru a afla ce contine punga si cauza.

Galerie FOTO Gheață în loc de conopidă (sursa: Facebook)

edenia3

 

edenia2