Clienții UPC vor beneficia, până pe 31 martie, indiferent de grila TV inclusă în abonamentul lor, până la 25 de canale digitale suplimentare.

 

Măsura vine la pachet cu introducerea taxei de un leu, de la 1 martie, pentru clienții care nu au optat pentru emiterea în format electronic a facturii. 

Observatorulph.ro a scris , în exclusivitate, despre acest subiect aici: CE MESAJ TRIMITE UPC CLIENŢILOR SĂI. SE INTRODUCE O NOUĂ TAXĂ 

 

Reamintim că, la solicitarea observatorulph.ro pentru un punct de vedere, OPC Prahova a decis că taxa este ilegală. Pentru a nu plăti însă această taxă este nevoie de o sesizare a clienilor pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lista canalelor TV la care au acces gratuit în martie clienții UPC 

Filmbox,  Bollywood Clasic, History HD, Paprika,  Extrem Sports, Filmbox Plus, Bollywood Film,  Crime & Investigation, Sundance Channel, Fishing & Hunting, Filmbox Extra HD, Bollywood HD, CBS Reality, Travel Channel HD, Jim Jam, Filmbox Family, Sport M, Fine Living, Travel Channel, Megamax, Filmbox Premium, Slager, Food TV, AMC,  Nickelodeon Junior