După ce observatorulph.ro a publicat articolul NOUA TAXĂ IMPUSĂ CLIENŢILOR DE UPC DE LA 1 MARTIE ESTE ILEGALĂ! DOCUMENT OFICIAL OPC PRAHOVA, un cititor ne-a transmis că, îîn calitate de client al companiei Vodafone, achită deja de un an o taxă similară.

Mesajul cititorului:

"Va multumesc pentru informatia referitoare la taxa ce urmeaza a fi perceputa de UPC.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Urmare a raspunsului la solicitarea dvs. de la OPC Prahova, voi astepta factura si voi reclama, fireste!

Doresc sa va informez ca si Vodafone percepe aceeasi taxa abuziv. Taxa este discret prinsa in factura, cu titulatura "Alte taxe si compensari, Taxa tiparire factura" inca din ianuarie 2015.

Mentionez ca anul trecut, cand am incheiat o prelungire de abonament, la distanta, prin sistemul retentie, in urma negocierii planului tarifar nu au suflat o vorba despre taxa asta.

Nici contractul, macar in format electronic pe e-mail nu l-au trimis, cu toate ca au promis! Atentionati clientii Vodafone ce incheie contracte sa stie ce semneaza, sa solicite cat mai multe informatii.

In contul My Vodafone evident pot activa factura electronica ,dar nu am dorit deocamdata! Va multumesc!"


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...