După ce observatorulph.ro a publicat articolul NOUA TAXĂ IMPUSĂ CLIENŢILOR DE UPC DE LA 1 MARTIE ESTE ILEGALĂ! DOCUMENT OFICIAL OPC PRAHOVA, un cititor ne-a transmis că, îîn calitate de client al companiei Vodafone, achită deja de un an o taxă similară.

 

Mesajul cititorului:

"Va multumesc pentru informatia referitoare la taxa ce urmeaza a fi perceputa de UPC.

Urmare a raspunsului la solicitarea dvs. de la OPC Prahova, voi astepta factura si voi reclama, fireste!

 

Doresc sa va informez ca si Vodafone percepe aceeasi taxa abuziv. Taxa este discret prinsa in factura, cu titulatura "Alte taxe si compensari, Taxa tiparire factura" inca din ianuarie 2015.

Mentionez ca anul trecut, cand am incheiat o prelungire de abonament, la distanta, prin sistemul retentie, in urma negocierii planului tarifar nu au suflat o vorba despre taxa asta.

Nici contractul, macar in format electronic pe e-mail nu l-au trimis, cu toate ca au promis! Atentionati clientii Vodafone ce incheie contracte sa stie ce semneaza, sa solicite cat mai multe informatii.

 

In contul My Vodafone evident pot activa factura electronica ,dar nu am dorit deocamdata! Va multumesc!"

 

Politic
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Deputat USR de Prahova: Examenele sunt în afara legii

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat pe Facebook la organizarea competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat în această perioadă. ”În clipa de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești