Un cititor ne-a trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografii cu terasa acoperită de la mgazinul Billa din Ploiești.

 

Mesajul cititorului:

"Am vrut să iau masa la terasa de la Billa, dar am renunțat din cauza condițiilor mizerabile. Regăsiți, în atașament, dovezile foto".

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților lanțului de magazine Billa.

UPDATE Punct de vedere Billa România

În urma solicitării dumneavoastră, am revenit cu un răspuns oficial. În primul rând, ne cerem scuze pentru situația întâmpinată și vă asigurăm că suntem în permanenţă preocupaţi să le oferim clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

În situația descrisă în articolul publicat pe observatorulph.ro, clientul s-a confruntat cu o situație temporară, vizavi de care vom lua măsurile necesare pentru a nu se mai repeta. A fost vorba despre o greșeală umană, în care angajatul responsabil cu strângerea deșeurilor nu a debarasat prompt zona de servire a clienților din spațiul destinat Grill-ului.

Vă asigurăm că BILLA România este în permanenţă extrem de vigilentă atât în ceea priveşte calitatea produselor sale, cât şi în ceea ce privește măsurile de protecţie pentru consumatori.

BILLA România

FOTO Mizerie pe terasa de la Billa