Un cititor ne-a transmis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarea sesizare privind introducerea unei noi taxe în facturile emise de Electrica intitulată cost preavizare.

 

Mesajul cititorului:

Draga Observatorph, astăzi, primind factura de la Societatea Electrica Furnizare S.A ., am rămas perplex cand am studiat documentul. Ce taxa noua credeți ca a mai inventat  SOCIETATEA ELECTRICA FURNIZARE S.A. ? Una care se numește : ,, Sold penalizare cost preavizare" . Cum sa pui penalizare la asemenea serviciu ? Eu unul de exemplu nu vreau sa fiu înștiințat si daca nu am plătit factura sa-mi taie direct curentul , care e problema lor? Dar sa imi  ia si penalizare la cost preavizare ( scrisoarea trimisa) e de rasul curcii . Chiar nu putem sa facem ceva împotriva celor care detin monopolul ,ca sa nu-si mai impună ei toate ciudățeniile de taxe catre noi ?

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere companiei Electrica, dar și reprezentanților OPC Prahova.

 

Viața Prahovei
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Avarie Electrica în două zone din Comarnic

Furtuna din noaptea de miercuri spre joi a lăsat fără curent electric două zone din Comarnic, după ce mai mulți copaci s-au prăbușit pe linii. Codul portocaliu valabil în Prahova începând de...