Surpriza neplacuta pentru o mamica din Ploiesti care a cumparat baietelului de numai doi anisori o punga de spanac congelat dintr-un supermarket din oras. Pus la gatit, alimentul continea un surplus de proteina nedorit. Un carabus ascuns printre frunzele inghetate si-a facut aparitia, in toata splendoarea, in mijlocul tigaii.

 

Desi fara suflare, insecta a pus pe jar intreaga familie, mai ales ca pustiul consumase deja din prima portie de spanac preparata din aceeasi punga. Acum, familia care a trecut prin aceasta neplacere va face o plangere la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Prahova. In acest caz, atat supermarketul de unde a fost cumparat spanacul, dar si producatorul risca sa fie amendati.

Nora doamnei Elena a cumparat punga de spanac dintr-un supermarket din Ploiesti acum doua saptamani. Insa numai vineri a apucat sa gateasca si cea de-a doua portie.

 

A ramas muta de uimire cand a vazut lighioana in cratita.

Hotarata sa traga un semnal de alarma, femeia va face o plangere si la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Prahova.

Acum bunica spune ca se teme sa mai cumpere produse ambalante, in interiorul carora poate sa gaseasca tot felul de suprize. In ultima perioada, spun inspectorii OPC astfel de cazuri sunt tot mai des intalnite, de aceea ii sfatuiesc pe consumatori sa le aduca la cunostinte situatiile intalnite.
sursa: Ploiești TV.